Egypt VM Salah :: beltpin.com

Salah er et nasjonalikon i hjemlandet. Nå frykter nasjonen at han går glipp av sommerens VM. Klopp hadde bange anelser lørdag kveld. – Vi tapte ikke bare finalen og endte uten ingenting, vi endte i minus. Nå mister trolig Egypt ham i VM. Jeg håper ikke det, jeg vet ikke, men det ser ikke bra ut. Liverpool-spilleren Mohamed Salah skjøt Egypt til sitt første VM på 28 år, og ble en folkehelt i landet. Uten å stille til valg, fikk han en million stemmer under presidentvalget i Egypt i år. Salah satte scoringsrekord, ble toppscorer og kåret til årets spiller i Premier League i 2018.

Mohamed Salah har satt rekord etter rekord i sin utrolige debutsesong i Liverpool. Underveis skjøt han også hjemlandet Egypt til sitt første VM på 28 år. Kan magikeren også trollbinde Russland? Likevel har nord-afrikanerne aldri klart å bygge videre på suksessen utenfor Afrikas grenser. Egypt er det eneste laget, foruten debutantene, som aldri har vunnet en VM-kamp tidligere av årets deltakere. Og da Egypt sist deltok i VM, i 1990 for 28 år siden, hadde de ventet i 56 år ! siden forrige deltagelse 1934-1990. Det er rekord. Her feirer de scoring i fjorårets VM. Salah og Egypt slet seg til seier i åpningskampen. Egypt startet Afrikamesterskapet på hjemmebane med seier. 22. jun 2019 kl 02.10 Hans Christian Boge-Fredriksen. Før kampen var Egypt enorme favoritter mot Zimbabwe – et.

Egypt spilte sitt hittil siste VM-sluttspill i 1990 da mesterskapet gikk i Italia. Nå får Salah og lagkameratene en ny sjanse. Det er tredje gang Egypt kvalifiserer seg for VM. Liverpool-spissen scoret også lagets første mål da han gjorde 1–0 etter 62 minutters spill søndag. Arnold Bouka Moutou utlignet for gjestene tre minutter før slutt. Sesongens toppscorer i Premier League, Mohamed Salah, er naturlig nok med i den egyptiske troppen, som teller 29 mann. Salah scoret denne sesongen 44 mål for Liverpool, 32 av dem i Premier League. 08.10.2017 · Mohammad Salah scores in 94th minute to send Egypt to the World Cup for the first time since 1990!! Very emotional!!! Even the commentator cried !! Respect to egypt welcome to Russia 2018. I oktober 2017 ble Salah en folkehelt i Egypt da han scoret vinnermålet i det 95. minutt på straffe mot Kongo som sendte Egypt til sitt første VM-sluttspill siden Italia-VM i 1990. I gruppespillet ble Egypt trukket sammen med Uganda, Ghana og Kongo, og etter fire seire, én uavgjort og kun ett tap ble Egypt overlegne gruppevinnere og dermed klar for sommerens mesterskap. Mohamed Salah ble VM-kvalifiseringen for Afrikas toppscorer med sine fem mål. Egypt har spilt tre treningskamper så langt i 2018, uten å imponere veldig.

Egypt er helt avhengige av at Salah presterer i nærheten av det han har gjort i Liverpool-trøya denne sesongen for at egypterne skal slå fra seg i VM, men Egypts talisman er klar til å.

Pug Cross King Charles Cavalier
Winnie The Pooh Pandora Collection
Langermet Paljett Brudekjole
1998 Firebird Formula
Amazon Online Nighty
Absorberer Sand Varme
Korte, Men Gode Bibelvers
Sovesekk For 2 År Gammel
Irobot Roomba 761
Grand Jumeirah-moskeen
Tre Små Griser Folktale
App Store-kupong
Elle Rae Moter
Nærliggende Familievennlige Restauranter
High Cut Crop Top
Nipah Virus Case Study
Ben Clock I London
Puma Leggings High Waist
Fire Plakatsenger Gull
Beste Oppgaveemner For Studenter
Arbeidsantrekk For Kurvete Figurer
Super Resume Builder
Nike Romaleos 3 Størrelse 12
Office 365 2-faktorgodkjenning
Hvit Julaften
Mobile Rv I Nærheten Av Meg
Kontaktskjema 7 Tabell
Cisco Unified Ip Conference Phone
Extratorrent2 Ny Film
Vann Er En God Eller Dårlig Leder Av Varme
Dårlig Hoste Sår Hals
Hvordan Stave Du Muligheten
James Avery Scroll Cross Ring
Panchos Meksikanske Nær Meg
Huda Beauty Alle Produkter
Nafasi Za Kazi Sikkerhetsansvarlig
Otis Spunkmeyer Cookie Deg
Little Tikes Picnic Table With Paraply
Canon Ef 15mm Objektiv
Harden Vol 1 White
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14