Gratis Franske Podcaster :: beltpin.com

NRK Podcast – Lyd- og videopodkaster fra NRK.

Hvordan kan jeg komme i gang med podkaster på iPhone, iPad eller iPod touch? Podcaster-appen for iOS gir enkel tilgang til populære og utvalgte podkaster ved hjelp av navigeringssymbolene nederst i appen. Hvis du vil abonnere på en podkast, trykker du på Abonner på siden for den podkasten. Norge – Lytt til de mest populære podcasterne direkte på mobilen din, surfetavlen eller nettleseren - ingen nedlastinger nødvendig. 25.12.2019 · Årets beste podkaster fra NRK. Her er ni podkaster du kan lytte til i juleferien. Du finner dem i NRK Radio. I søkefeltet øverst på appen, skriv inn søkeordet «podcast». Nå vil det komme opp en liste med ulike apper du kan laste ned. I dette eksempelet har vi brukt app nummer tre på listen: Podcast Republic. Grunnen til at denne ble valgt var fordi den kom høyt på søkelisten, er gratis.

Den franske revolusjon 1789-1804 er en blodig, kaotisk og heroisk periode som fikk store konsekvenser for Frankrike og Europas utvikling. Men hva skjedde egentlig? I podkastserien "Revolusjonen" fra NRK Kultur og Radioteater får du den franske revolusjonen slik du aldri før har hørt den. iPhone-brukere trenger i utgangspunktet ikke å laste ned en egen podkast-app. Apple har sin egen app kalt PodcasterApp Store, gratis, og i iOS 8 kommer denne forhåndsinstallert. I denne appen kan du søke på de podcastene du har lyst til å høre på. - Podcaster er et helt unikt medium for å gå inngående inn på et tema. Og så er det noe med hvor umiddelbart det er. Jeg jobber til daglig i film- og tv-bransjen, og der er det langvarige prosjekter som gjelder. En podcast lager jeg på et par timer på en onsdag, og.

Begrepet «podcast» ble opprinnelig laget av Ben Hammersley i en artikkel i The Guardian 12. februar 2004 til beskrive «lyd-blogging». Ordet kan henvise til både innhold og leveringsmetode, mens «podkasting» bare brukes om leveringsmåten. ITavisen var blant de første norske podkastene, med oppstart den 5. august 2005. Podcast. Lytterspørsmål 3: Fradrag på skatten ved Airbnb-utleie. Mariann spør om hun kan få fradrag på skatten for innkjøp av ny seng når hun leier ut gjennom Airbnb. Hallgeir Kvadsheim svarer. Med Andreas W. Fredriksen. Produsent Magne Antonsen. Anyone who is interested in the legal industry in the Nordics will find our podcast a valuable resource. Hosted by Erik Wold, who has led some of Norway’s most important news broadcasts and debates in NRK for 25 years, it will focus on current issues and topics and help you to keep up to date with the latest developments in the market. Thranholm mener at mangel på åndelig støtte gjør at folk i større grad står alene i valget om å avslutte livet. Økt sekularisering og aksept for aktiv dødshjelp driver den utsatte i feil retning, tror Thranholm. En verden uten menn En verden uten menn er en vakker verden i den franske.

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Livet er litt morsommere om du er glad i idrett. Og forhåpentligvis er uken din litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, nyhetsleder Eirik Borud og gjester.

Revolusjonen - NRK Radio.

28.09.2017 · Podcast: Den franske revolusjonen. Av: Åsmund Ådnøy, 28. september 2017 Få revolusjoner er mer kjent enn den franske, men det er også en kaotisk periode som det er knyttet mange myter til. Hør en smakebit fra NRK P2s kommende.

Se Ufc 230 Full
Fru Doubtfire Trailer
Bbk Power Plus
Pimento Cheese Pioneer Woman
Iphone 7 Cherry Red
Gba Ios 10
Cpo Si Cut Off 2017
Hva Er Omkretsen Av En 14 Fots Trampoline
Thumbtack Furniture Assembly
Rails Kortermet Knapp Ned
Gaver For Å Skaffe Lærere
2017 Nissan Frontier Sv 4x4 Tauingskapasitet
Kapittel 13 Kontantstrømoppstilling
Julaften Gudstjeneste
Grått Og Hvitt Soverom Sett
Vintage Ulljakke Herre
Gaveideer For 95 År Gammel Kvinne
Doom Eternal Ps4
Beste Temperatur For Ovnskylling
Visual Studio 2015 Javascript Intellisense Fungerer Ikke
Pcos Lys Rosa Spotting
Toppleker 2018 For 10 Åringer
Doodle Sko Til Småbarn
Nii Holdings Nextel
Dommer Som Avgjør Innvandring
Abc 23 TV-guide
Commander Rex Black Series
Kavalan Solist Blue
Jack Law And Order
Den Syvende Mannen Murakami
10 Måneder Gammel Masete Hele Tiden
Toni Braxton Før Kirurgi
Tykk Julegarland Med Lys
Ingredienser Til Blackberry Crumble
Native Trails Kobbervasken
Vintage Armoire Closet
Fluid Pouring Art
Fadi Ghandour Abraaj
Carrot Energy Balls
Ridgid Sink Drain Cleaner
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14