Hva Er I Forkortelse :: beltpin.com

Hva betyr forkortelsene? - Bil.

Men lurte på hva det egentlig er en forkortelse av. Spurte aldri han da, siden det ville medført et tap. [/quote] Tolkningene dine ligger jo ikke så langt unna betydningen av «i.e.». Kanskje selv fysikeren ikke var helt klar over hva han skrev. Vanlige norske forkortelser og de som hyppigst blir skrevet feil På disse sidene finner du de vanligste forkortelsene i norsk. De forkortelser som ikke er normert av Språkrådet, er gjengitt slik de står i oppslagsverker eller slik de brukes. Listen blir hele tiden utvidet. Hva betyr egentlig disse ordene, og hvilke funksjoner har de? Er salgsplakaten nødt til å være overfylt av slike for at bilen skal være noe tess? Les også vår firehjulsdrift-guide. Jungel. Noe av det mest forvirrende med trebokstavs-systemene er utvilsomt forskjellene fra merke til merke.

I de digitaliserte folketellingene ser vi det er brukt en del forkortelser. Disse er nyttige å kjenne til. Hva står forkortelsen vha for? Hjernen funker ikke mer. » Fellesforum » Anonymforum - Skravle; Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Hva står forkortelsen vha for?. Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto! Start en konto. Logg inn. Har du allerede en konto? Hva betyr forkortelsen D.S. når det står i et brev under signaturen? Det er et privat brev fra en eks som jeg mottok i dag. Brevet i seg selv er så forvirrende at jeg ikke vet hvordan jeg skal tolke det, skrevet i en hyggelig tone, men med en undertone. Håper noen kloke hoder kan hjelpe meg. TS. Hva betyr forkortelsene. En ny bil har utstyrslister som er full av forkortelser, og det er ikke like lett å forstå dem alle. Det blir ikke enklere av at produsentene velger hver sine forkortelser for de samme tingene. // Forbrukertips //// 04-01-2011 // 16:18.

SMS-språk kjennetegnes ved utbredt bruk av forkortelser og slang. Dette språket oppsto når mobiltelefon ble vanlig i slutten av 90 tallet. Mye av grunnen til at språket oppsto var at de første mobilene var langsomme å skrive på med sine små tastatur, og i. Hva betyr PL står for i tekst I sum, PL er et akronym eller forkortelse ord som er definert i enkelt språk. Denne siden illustrerer hvordan PL brukes i meldings-og chatte fora, i tillegg til sosiale nettverksprogramvare som VK, Instagram, Whatsapp og Snapchat.

Hva betyr forkortelsen D.S. ? - Generell debatt.

Innholdet er tilgjengelig under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme vilkår, men ytterligere betingelser kan gjelde. Se bruksvilkårene for detaljer. Personvern. Ambi-hva? CA-hva? Ambilight: Ambilight er en forkortelse for ambient lightning. Ambilight er et lyssystem du kun finner hos Philips-TV-er. Ambilight skaper en lyseffekt rundt TV-en som gir inntrykk av at skjermen er større samtidig som skjermen blir mer behagelig å se på. 1 time siden, Anonym bruker skrev: Det står jo ingenting om innleggelse? Anonymkode: 79923.aae «Svar på viderehen, venteliste innleggel», var det jeg reagerte på. 1 time siden, Anonym bruker skrev: Sykehuset er pliktig til å sende deg et svar 10 virkedager etter at de har mottatt henvisningen f. Det er 12 år siden TSB ble vårt nye “fagfelt”. I 12 år har jeg sagt at jeg jobber innen TSB. I 12 år har jeg opplevd at folk ser rart på meg når jeg sier TSB, også innen helsevesenet. De kjenner ikke begrepet. Så – har vi feilet? Har vi undergravd vårt eget fagfelt? Velger.

Fvt., forkortelse for «før vår tidsregning», i mange sammenhenger brukt i stedet for f.Kr. før Kristus eller Kristi fødsel som en mer religionsnøytral tidsangivelse for samme tidsregning. For år etter begynnelsen av denne tidsregningen brukes tilsvarende evt., «etter vår tidsregning». Hva står mht. for?. Finn hele betydningen av mht. i DinOrdbok sin ordbok for forkortelser og akronymer! Dette nettstedet bruker. Denne siden er tagget medforkortelse akronym abbreviasjon kortform abbreviatur sammentrekning forkorte forkorting initialord mht. Forkortelse. Bilprodusentene strør om seg med forkortelser, og det er ikke lett å vite hva de betyr. Vi gir deg en oversikt. Teknisk om bilen; Nedenfor vil du finne en liste over forkortelser som ofte brukes i forbindelse med bil. Hvis du ikke finner forklaring på forkortelsen her, vil du som. Tidssone-forkortelsen CET – Central European Time – hvor og når brukes den?

Beste M65-jakke
Jeg Har Bestemt Meg For Elevation Worship Lyrics
Ebay Autodekk
Sitater Om En God Bror
Globale Gir Gavekort
Jw Marriott Vittal Mallya Road
Dyson Am06 Svart
Romwe Store Anmeldelser
Den Libanesiske Kokeboken
Spor Galaxy S7
Itunes Shuffle Playlist
Verdensmesterskapet I Argentina I Fotball 2018
4000 Dollar Til Rands
Grillede Kyllinghjerter
Champion Ryggsekk Svart
Formel 1 19
Samsung Galaxy S8 Dual
Romantiske Gjennomtenkte Gaver Til Henne
Yard Stork Fødsels Kunngjøring
Akupunktur For Kronisk Utmattelsessyndrom
Windows Drive C
Tærne Er Varme
Sallie Mae 30 Dagers Utbetalingserklæring
World Top Network Marketing Company
Honda Crv G
Black Velvet Tassel Loafers
Slik Legger Du Til Prestasjoner På CV
Ipl Run Getters List
Kan Nyrene Mine Skade
Estee Lauder Silver
Diy Sko Lagringsbenk
Diskusjon For Spesifikk Varmekapasitetseksperiment
Mizuno Wave Rider 22 Green
Cellegift Og Blodoverføring
Kropp Lava Rihanna Sephora
Skrift Som Sier At Ingenting Er Umulig Med Gud
Clay Mask For Eye Bags
Oakley Snow Shell
Til Alle Guttene Jeg Elsket Før Movie Putlocker
Forza Bmw M3
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14