Spaniel Mix Raser :: beltpin.com

Norsk Spaniel Klub har ansvar for spanielrasene i gruppe 8. Amerikansk Cocker Spaniel. Clumber Spaniel. Cocker Spaniel. Engelsk Springer Spaniel. Field Spaniel. Andre raser med spaniel i navnet tilhører annen klubb, – sannsynligvis Norsk Miniatyrhund Klubb. Norsk Spaniel Klub. Opprinnelse: Rasen er en av flere spanielvarianter som har samme opphav. De er tradisjonelt brukt som støtende fuglehunder tar ikke stand på de britiske øyer, i tidligere tider for å reise fugl for fangst med nett, senere for å reise fugl og annet småvilt innenfor fellingsavstand av skytevåpen. Spaniel tilhører en undergruppe med hunder som blir avlet som apporterende fuglehunder, men som opprinnelig var såkalte kortjagere av settertype.Flere raser regnes også primært som stående fuglehunder, og blir derfor listet opp blant disse av FCI.Noen raser fungerer imidlertid kun som selskapshunder i dag, og listes derfor opp blant disse. Cocker spaniel har i mange år vært en av verdens mest populære hunderaser. Den er vakker, lett å bli glad i, klok og allsidig. For at den skal ha det bra, trenger den mye aktivitet og utfordringer. Cockeren er en støtende og apporterende fuglehund, og mange bruker den til jakt.

Cocker spaniel har nett størrelse, et sporty vesen, godt gemytt og vakkert utseende. Rasen passer både i byen og på landet. Den hendige størrelsen og pelsen til tross - mange individer har så absolutt sine opprinnelige instinkter som støtende og apporterende fuglehund i behold. Cavalier King Charles Spaniel har en heller vanlig bygning. Halen er kort og hengende. Snuten er rikelig kort. Pelsen på cavalier king charles spaniel er halvlang. Mer fakta om hunden: Predikert levealder for en cavalier king charles spaniel er 9 til 14 år. Prisen på en cavalier king charles spaniel rasehund er omtrent 12000 kroner. Raser. Airedale terrier Amerikansk nakenterrier Australsk terrier Bedlington terrier Border terrier Brasiliansk terrier Bull terrier Cairn terrier. Welsh springer spaniel er en mellomstor hund, litt mindre enn sin engelske fetter. Den er ca. 45-48 cm høy og veier ca. 16-22 kg. Den har velutviklet kropp og kraftfull beinstamme. Det skal være en moderat og sunt bygget hund. Den skal ha værbestandig og silkeaktig pels med lett. Cocker spaniel var den første spanielrasen som etablerte seg i Norge, de første eksemplarer ble vist på utstilling her meget tidlig på 1900-tallet. Det var også cocker spaniel-eiere som stiftet Norsk Spaniel Klub i 1935. Rasen har hatt til dels meget stor utbredelse, på sitt mest populære var den blant Norges ti største raser.

Det var på slutten av 1800-tallet at de ulike landspaniels begynte å deles opp i separate raser. Sussex er nær beslektet med clumber spaniel. Som navnet antyder, har den trolig sin opprinnelse fra grevskapet Sussex. Historie i Norge: Sussex spaniel ble for første gang vist på utstilling i Norge i. Når du først har mødt de uimodståelige blikke fra en spaniel, er du måske godt på vej til at anskaffe dig en. Det er ikke noget man gør uovervejet – derfor er det en god ide at læse om alle 8 spaniel racer. så bliver du i stand til at vælge netop den hund der passer til dig. Det kan være nyttig å huske på at den tibetanske spaniel ikke i samme grad som mange andre raser har gjennomgått en langvarig avlsmessig tilpassing til vårt moderne vestlige samfunn. Den har fortsatt mye av den opprinnelige fjellhunden i seg, noe en tydelig kan se ved deres store trang til. Velkommen til Norsk Spaniel Klubs valpeformidling. Oppdrettere som ønsker å annonsere kull her må være NSK-medlem og følge klubbens avlsretningslinjer. De må sende annonsen inn til mailadresse: slik at den blir registrert og lagt inn på web-siden. Annonser for salg av spaniels i alle aldere er velkommen. Oppgi god informasjon om hunden.

Folk som ikke vet bedre, kan nok tro at clumberen en en velfødd cocker spaniel. En fransk adelsmann skal ha smuglet jakthundene sine til England for å redde dem under den franske revolusjonen. De havnet hos hertugen av Newcastle som oppkalte rasen etter godset sitt, Clumber park. Den følger spor som en jakthund, men jager som en spaniel. 06.12.2018 · The Boxer Cocker Spaniel Mix is a modern cross of the fighting Boxer guard dog and the cheerful and beloved Cocker Spaniel companion dog. There is not much information about this mix breed, but getting to know the parent breeds is necessary in order to get more detailed information about this mix breed’s personality and traits.

Cocker Spaniel er en følsom hund og den er derfor lett mottagelig for lydighetstrening. Dette er ganske energiske dyr og har ingen problemer å bli med på lange og krevende turer. Disse hundene har ingen overdrevne predatoriske instinkter i forhold til andre raser. Tibetansk spaniel er en liten, aktiv og våken hund, som kan holde seg frisk og aktiv opp til 15-16-årsalderen. Det eneste tegnet på at hunden begynner å komme til skjells år og alder, er at han blir litt gråere rundt snuten.Mankehøyden skal være rundt 25,5 cm 23–27,5 cm og ideell vekt er 4,1–6,8 kg. Kroppen er noe lenger enn mankehøyden, og hodet lite i forhold til kroppen. Rasen kommer ursprungligen från England. Eftersom den främst användes vid morkullejakt engelskans woodcock fick den namnet "cocking spaniel". Den moderna typen av cocker spaniel slog igenom i början av 1900-talet. På 1930-talet förekom de färger vi känner idag.

: En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 400 hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. I tillegg finner du hundenavn, artikler i DogLex, oppdrettere, dyrleger, klubber, hundehotell, kurs og skoler, dyrebutikker og mye mer. Engelsk springer spaniel er en middels stor hund, gjennomsnittlig 51-55 cm høy, og vekten kan ligge fra 19-25 kg. Den har velutviklet kropp og kraftfull benstamme. Det skal være en moderat og sunt bygget hund, stram og muskuløs og uten overdrivelser. Den skal ha værbestandig og silkeaktig pels av moderat lengde, og med moderat heng. Hunderaser - oversikt over alle raser. Her følger en liste over alle hunderaser i alfabetisk rekkefølge, fra A til Å. Listen er komplett med alle annerkjente rasehunder i verden, såvel som flere hunderaser som ennå ikke har blitt godkjent av noen nasjonale hundeklubber. Dersom du kjenner til andre hunderaser som du mener fortjener en plass i listen, kan du bare ta kontakt og vi skal. Welsh springer spaniel er kompakte, symmetriske, mellomstore hunder som er bygget for utholdenhet og hardt arbeid. De har en blank, silkeaktig, flat pels med fjær på ytterpunktene og har en rik rød og hvit farge. Voksne hanner har en høyde på 48 cm og hunner 46 cm. De veier mellom 16 og 20 kg. Andre populære raser er cavalier king charles spaniel, pomeranian, jack russell terrier, shetland sheepdog, irsk setter, dansk-svensk gårdshund, finsk lapphund, flat coated retriever, siberian husky, chihuahua, whippet, breton, jämthund og tibetansk spaniel. Alle disse rasene kan du lese om på disse sidene, se oversikten med hundenavn.

Kjøp Spaniel raser på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Spaniel raser i kategorien Tilbehør til dyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på.

Metastatisk Brystkreftoverlevelsesrate 2018
Beste Produktkampanjer
Oscars 2019 Olivia Colman-tale
Dushi Marble & Granite
Typer Graviditetskomplikasjoner
Langrennsbukser Dame
Torrent Free Controller Iptv Apk
Hva Gjør Du Hvis Kakedeigen Din Er For Tørt
Helsevesensjobber For Studenter I Nærheten Av Meg
Mon Cheri Cruise Itinerary
Vans Windbreaker White
Slik Fjerner Du Historie Fra Instagram
Nanogram Til Kg
Periwinkle Tube Top
Å Løpe Et Maraton I Regnet
Java Printf-dato
Billig Twin Foam Madrass
Årlig Avkastning Til Forfallskalkulator
Koko K Lip Gloss
5 Bank Marine Batterilader
Red Denied Stamp
Old Cat New Puppy
Black Magic Mascara Drama And Curl
2019 Korte Promkjoler
Full Film Nedlastning Raazi
Willow Cricket Match Live
Giorgio Armani Luminous Silk Foundation 5.5
Evil Dead Remake Ash
30 Pund Til Aud
Kontinuerlig Brystsmerter
168 192 0,1
Mannen Min Er Ulykkelig
Casa Conde Beach Front Hotel
Silikonputer For Tær
Gino's Brick Oven Pizza Menu
Spedbarn Duck Hunting Klær
55,1 Kilo I Steiner Og Pund
Juridisk Fastboende
Nåværende Rs Til Dollar Rate
Avhengig Variabel Ligning
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14