Vendbar Heklet Babyteppe :: beltpin.com

Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Du kan selv bytte ut fargene i strikkepakkene etter du har valgt størrelse på produktet du ønsker. Heklet babyteppe Jeg har fått dilla på å hekle babytepper. Så er det gøy med litt variasjon - disse sikk-sakk stripene. syns jeg er fine. Garnet jeg har brukt er Paris fra Drops og heklekrok nr 5. Til hvert teppe har jeg brukt 4 forskjellige farger 2 bunter av hver, men her er der bare å bruke egen fantasi.

15.10.2014 · Dale Garn har lagt ut et hefte med oppskrifter på babytepper til gratis nedlasting. 21.05.2012 · Takk for oppskrift: Jeg er nettopp ferdig med teppe nr 2 av denne typen! Jeg har hekla med dobbelt garn babyull fra Europris, og det ble veldig tykt og godt: Teppe nr to heklet jeg andre veien i forhold til oppskriften, synes det er så kjedelig å hekle så lange rader:P La opp 85 masker, og da ble det sånn ca like bredt som det andre teppet. Scenario; du skal bli bestemor til sommeren, hjemme har du ett heklet teppe liggende. Problemet er bare det at det ikke er ferdig ennå, for dessverre så er hun som begynte på prosjektet gått bort. 😢 Selve teppe er så å si ferdig, men det mangler en fin kant rundt.

Heklet babyteppe Nå som vi har en baby i hus igjen melder nye behov seg, og strikke- og hekleprosjektene står i kø. Små tepper får en liksom aldri nok av. Jeg fikk behov for et lite som vi kunne bruke i bilstolen. Derfor satte jeg i gang å komponere mitt eget heklede teppe. Oppskrift på hekla babyteppe Oppskriften på de rosa teppene her har blitt etterspurt, så tenkte jeg skulle dele den med dere i dag. Jeg brukte garnet Emilie fra spar kjøp, og siden det kun er bomull sydde jeg fleece bak slik at det skulle bli litt varmt. Dette er innlegg to om Mor Signes Babyteppe. Takk for alle fine kommentarar på førre innlegg. Kjekt å høyre at de er strikkar i veg og er nøgd med teppene. I dag er temaet kantar. Det kan vere greit å hekle ein kant på teppene, både for dekoren si skuld og for å få ein sterkare kant. Det søteste og mykeste babyteppet til den minste. Lovely Hearts babyteppet er designet med et søtt og enkelt hullmønster med hjerter og er rammet inn med en skjønn kant med bobler og picot. Teppet er heklet i vårt myke og lekre baby merino, som er fullstendig kløfritt og velegnet til babyer. Heklet babyteppe. Jeg har heklet et babyteppe,,, Som dere sikkert skjønner så er det til en liten gutt. Teppet er heklet i Lerke,,et garn jeg liker godt, Det er fra Dale garn og er en blanding av bomull og merinoull. Jeg har brukt 10 nøster a 50 gram. Teppet måler 75 x 100 cm.

Ja da er Babyteppe helt perfekt! Har strikket ganske så mange opp gjennom og det er utrolig kjekt, akkurat passe stort til å ikkje gå lei av mønsteret 🙂 Et klassisk og skjønt babyteppe kan leve fra barn til barn og gjerne i generasjoner også, det er en veldig fin ting 🙂 Dette er strikke i Merino Extra Fine fra Drops.

Stue Med Teppe Og Rug
Innvendige Skyvedører I Glassdører
Å Begå Forsikringssvindel
Luksuriøse Pels Tøfler
Hodepine Over Rettsmidler I Høyre Øye
Kallenavn For Frank
Kysskvotient Helen Hoang
Silver Lab Colloidal Silver Gel
Spaniel Mix Raser
Metastatisk Brystkreftoverlevelsesrate 2018
Beste Produktkampanjer
Oscars 2019 Olivia Colman-tale
Dushi Marble & Granite
Typer Graviditetskomplikasjoner
Langrennsbukser Dame
Torrent Free Controller Iptv Apk
Hva Gjør Du Hvis Kakedeigen Din Er For Tørt
Helsevesensjobber For Studenter I Nærheten Av Meg
Mon Cheri Cruise Itinerary
Vans Windbreaker White
Slik Fjerner Du Historie Fra Instagram
Nanogram Til Kg
Periwinkle Tube Top
Å Løpe Et Maraton I Regnet
Java Printf-dato
Billig Twin Foam Madrass
Årlig Avkastning Til Forfallskalkulator
Koko K Lip Gloss
5 Bank Marine Batterilader
Red Denied Stamp
Old Cat New Puppy
Black Magic Mascara Drama And Curl
2019 Korte Promkjoler
Full Film Nedlastning Raazi
Willow Cricket Match Live
Giorgio Armani Luminous Silk Foundation 5.5
Evil Dead Remake Ash
30 Pund Til Aud
Kontinuerlig Brystsmerter
168 192 0,1
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14